Cristina Cioran, fotografie îndrăzneață în lenjerie intimă | Româneşti, Vedete

0

Cristina Cioran, în vârstă de 41 de ani, se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Fosta prezentatoare TV a publicat cu mult curaj și încredere o imagine în care apare într-un corset modelator foarte sexy. Dacă fanii au apreciat atitudinea și au fost încântați de priveliștea oferită, nu același lucru putem să spunem și despre Iulia Albu. Fashion editorul a taxat-o imediat pe Cristina Cioran:

Sfârc, ninge Nea Zăpadă. Pentru cine era curios în legătură cu sânii Cristinei Cioran, am aflat că sunt 2 și… frumoși. Ce se întâmplă cu fulgii de nea dintre ei… este o altă poveste… și de ce neapărat să te pozezi cu telefonul în lenjerie în această manieră… iarăși… rămâne un mister. Unul bine ascuns de lenjeria urâtă pe care o poartă Cristina. #chilotipebarter #kikiciolan”, – a scris Iulia Albu pe blogul personal. 

Cristina Cioran si iubitul sau, Traian Vaduva

Cristina Cioran și iubitul său, Traian Văduva

Cristina Cioran se iubește de aproximativ 8 ani de zile cu Traian Văduva, în vârstă de 43 de ani. Cei doi s-au logodit și au planuri să ajungă la altar în viitorul apropiat. Iubitul Cristinei Cioran a mai fost căsătorit și are doi copii.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.