Cristian Mitrea e rupt de dor. Fiecare gest îl trădează

0

 

Cristi Mitrea își iubește nespus de mult fiul, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu vedeta de televiziune Andreea Mantea. În prezent, micuțul se află împreună cu mama lui în Turcia, acolo unde bruneta filmează pentru emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D. Însă, în weekend, bruneta a fost acasă, în România, cu băiețelul ei care și-a întâlnit și tatăl.

Luptătorul de MMA i-a dus dorul fiului său, însă acum a avut parte de o întâlnire mult-așteptată cu micuțul.  Cea mai recentă fotografie postată de Cristi Mitrea pe contul său de socializare îl înfățișează alături de David, afară, la zăpadă.

„Cine mi-a lipsit?! ??❤?”, a scris Cristi Mitrea în dreptul imaginii respective.

„Ce bucurie am eu când te văd cu el, dar tu…”, „Superman vs Superboy”, „Se citește mândria în privirea ta… Să-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun și mai frumos pe lumea asta, că iubit sigur este…”, „Micul înger, Mitrea Junior”, „Fotografia asta valorează mult…”, sunt mesajele primite de Cristi Mitrea de la prietenii săi din mediul virtual.

Cristi Mitrea este un cunoscut luptător de MMA. Acesta s-a făcut remarcat în lumea mondenă după ce a început o relație cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.