Cristian Boureanu a ajuns din nou în fața instanței. „Sunt nevinovat și am probe care dovedesc acest lucru”

0

Cristian Boureanu a mers în instanță pentru a da declarații. Procurorii insistă ca el să ajungă în spatele gratiilor, după scandalul monstru în care a fost implicat în urmă cu un şi jumătate.

Omul de afaceri a fost însoțit de iubita sa, Laura Dincă. La ieșirea de la aurdieri, Cristian Boureanu a făcut și o scurtă declarație.

„Cred că sunt nevinovat şi am probe care dovedesc acest lucru. Cred că sunt un caz unic, care a trecut de prima instanţă, dar este mult mai importantă nevinovăţia mea şi buna mea credinţă”, a declarat Cristian Boureanu.

Curtea de Apel București este instanța care va decide definitiv soarta lui Cristian Boureanu, după ce, în iunie, Cristian Boureanu a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj, de către magistrații de la Judecătoria sectorului 1.  Inițial, procurorii ceruseră 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru Cristian Boureanu.

În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.