Cristi Chivu, declarații pline de iubire la adresa soției sale

0

Cristi și Adelina Chivu formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. Sportivul a vorbit, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, despre familia pe care a întemeiat-o alături de soția sa.

Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc, să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, a declarat Chivu.

Fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani a mărturisit că, deși căsnicia lor merge foarte bine, el are un mic defect, precizând că mai are de lucru când vine vorba de romantism.

Mai am mult de lucru la capitolul romantism. Încerc să corectez acest capitol. Soția mea merită mai mult decât îi ofer”, a explicat Cristi.

Cristian Chivu și Adelina s-au căsătorit în anul 2008, într-o ceremonie la Palatul Știrbey. În prezent, cei doi au două fetițe, Natalia (10 ani) și Anastasia (8 ani).

Sursă foto: Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.