Cripoliza, procedura de slabit la rece

0

In incercarea continua a femeilor de a deveni mai frumoase, acestea apeleaza la o multime de tratamente, creme, geluri, iar pentru a slabi tin diete tot mai drastice si isi petrec multe ore la sala de fitness. Problema se pune atunci cand nu ai timp si programul nu iti permite sa mananci la ore fixe sau sa ai o alimentatie compusa doar din alimente sanatoase. Unele femei aleg sa recurga la procedurile chirurcigale, iar altele la cripoliza. Aceasta procedura este disponibila in clinicile din toata tara, dar tot mai des este intanlita in cripoliza Bucuresti. In ceea ce priveste cirpoliza pret acesta este stabilit in functie de fiecare pacient. In continuare vei aflla care sunt beneficiile acestei proceduri si cum te poate ajuta si pe tine sa devii din ce in ce mai frumoasa.

Beneficiile procedurii de cripoliza

Cripoliza este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Pe scurt, aceatsa procedura reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat si incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestui aparat, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Beneficiile acestei proceduri sunt destul de vastea, insa amintim doar cateva:

Cu ajutorul criopolizei este distrusa 25 – 45% din grosimea stratului adipos dupa o singura sedinta, iar celulele adipoase distruse nu se mai refac. Procedura in sine nu necesita pregatire speciala, cum ar fi anestezie sau analize medicale, precum cazul interventiilor chirurgicale. Mai mult decat atat, cripoliza nu afecteaza organele sau tesuturile. Chiar daca nu este o procedura medicala, rezultatele pot fi comparate cu cele ale liposuctiei chirurgicale. In ceea ce priveste timpul, cripoliza dureaza aproximativ 70 de minute si este destul de confortabila, nefiind dureroasa.

Cum se desfasoara operatiunea in…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.