Credit cu garanție imobiliară – finanțare online în 24 de ore pentru afaceri

0

Una dintre principalele probleme întâmpinate de mediul de afaceri – firme mici și mijlocii, este inabilitatea de a atrage finanțări. Acest lucru se datorează în principal sistemului bancar, dar și birocrației, care nu contribuie la identificarea unor soluții potrivite, rapide și necesare IMM-urilor. În întâmpinarea lor vin însă IFN -urile, cu împrumuturi nebancare versatile, adaptate nevoilor pe care aceștia le au.

Împrumutul cu garanție imobiliară este una dintre cele mai populare finanțări nebancare în rândul antreprenorilor. El se acordă cu documentație redusă, de regulă pentru cel mult 36 de luni, dar cu posibilitate de prelungire. Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar două acte: cele de identificare ale Societății Comerciale și cele care dovedesc că garanția propusă – care poate fi o casă, o vilă, un teren intravilan sau un teren extravilan, un spațiu comercial sau un spațiu industrial se află în proprietatea solicitantului.

Credit cu garanție imobiliară – cum poți să obții până la 5.000.000 lei în maxim o zi

Credit.ro, site-ul oficial al IFN Împrumut S.A., a pus la punct un sistem de verificare și finanțare nebancară care vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor. Astfel, consultanții pot confirma aprobarea unui credit cu ipoteca în 10 minute, acordarea fiind realizată în 24 de ore. Plafonul maxim de finanțare este de până la 5.000.000 lei, fără alte comisioane și o dobândă lunară fixă. Toată procedura este realizată online, fiind necesară o singură deplasare, pentru semnarea documentelor.

“Trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, așa că este firesc ca serviciile, chiar și cele financiare, să evolueze odată cu societatea și nevoile ei. Am dorit ca obținerea unei finanțări să ajungă a fi un pas mai ușor de făcut, mai rapid, pentru ca antreprenorii să își poată canaliza energia în lucruri mai importante pentru afacerea lor”, declară reprezentanții IFN Împrumut S.A..

 

Ce avantaje are un credit cu ipoteca

Pentru acest produs – împrumut nebancar cu garanție imobiliară, rata de aprobare este una foarte mare, întrucât nu sunt necesare verificări în Biroul de Credite.

  • Rată de aprobare mare – nu se fac verificări la Biroul de Credite
  • Poți obține sume care să acopere nevoile afacerii tale: fie pentru achiziția de bunuri, investiții imobiliare, echipamente, fie pentru susținerea activității curente.
  • Nu este perceput comision de analiză sau de administrare.
  • Transparență: nu există comisioane ascunse.
  • Ai posibilitatea de a returna împrumutul în două moduri: rate lunare egale sau bullet (se plătește lunar doar comisionul, iar la finalul perioadei contractuale împrumutul inițial).

 

Peste toate acestea însă, beneficiezi de expertiza de peste 9 ani a unor consultanți financiari, care caută de fiecare dată să ofere soluții personalizate.

“Cu toate că mulți se tem să apeleze la serviciile nebancare ale unui IFN, ar trebui să știe că ne dorim să fim o afacere care salvează alte afaceri și să fim un real sprijin în evoluția acestora. De exemplu, echipa noastră are întotdeauna grijă să anunțe când se apropie termenul scadent, pentru a nu se ajunge la penalități”, mărturisesc consultanții credit.ro, parte a IFN Împrumut SA..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.