CRBL și Oase au trebuit să bea urină de vacă în India! Cum au reacționat

0

Cel de-al doilea sezon „Asia Express”, care va fi difuzat la Antena 1 de duminică, 10 februarie, a testat limitele concurenților într-un mod greu de imaginat. Misiunile și probele la care au fost supuși pentru a înainta pe Drumul Elefantului au fost extrem de dificile, deși păreau niște chestiuni absolut firești pentru localnici. Diferențele culturale uriașe din Sri Lanka și India și-au spus cuvântul în mai toate acțiunile pe care cele 9 perechi de vedete au trebuit să le facă.

Una din cele mai neplăcute misiuni cu care vedetele au fost nevoite să se confrunte a fost legată de medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India: au fost nevoite să consume urină de vacă pentru a afla un indiciu important în desfășurarea concursului! Consumul urinei de vacă este o practică des întâlnită în India, unde se presupune că ar avea efecte tămăduitoare. Pentru starurile din România șocul a fost însă uriaș.

Printre misiunile pe care le-au mai avut de îndeplinit se numără și învățarea unor dansuri tradiționale din Sri Lanka, probă aparent ușoară, care le-a dat însă mari bătăi de cap, sau șlefuirea pietrelor prețioase, misiune la care fetele s-au descurcat mai bine. Aflate pe tărâmul ceaiului, vedetele au fost nevoite să intre și pe plantațiile de ceai și să învețe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.