CRBL și Oase au câștigat sezonul doi al „Asia Express”

0

După două luni în care au străbătut Sri Lanka și o mare parte din India, călătoria lui CRBL și a prietenului său Oase s-a încheiat cu o victorie, la Mumbai.

Cei doi au câștigat marea amuletă în valoare de 30.000 de euro.

CRBL, Oase, Ruby și Robert, în marea finală

După ce echipa formată din Cocuța și Bogdan a fost eliminată chiar înainte de marea finală, două echipe au rămas să lupte pentru marele premiu: Ruby și Robert și CRBL și Oase.

Au trecut prin misiuni care mai de care mai dificile, au făcut lucruri pe care nu și-au imaginat vreodată că le vor face. Au fost despărțiți o perioadă și Oase chiar a reușit să câștige imunitatea într-un singur picior (celălalt fiind în ghips). Dar nimic nu a putut sta în calea victoriei lor.

Gina i-a așteptat la finalul cursei și le-a dat vestea cea mare: sunt câștigătorii sezonului doi al „Asia Express: Drumul Elefantului.”

Nouă perechi de vedete au plecat în această competiție plină de surprize și provocări. Bianca Drăgușanu și sora ei Oana, Anca Sigartău și fiul ei Teodor, Șerban Copoț și Cosmin Seleși (care a fost înlocuit în urma unei accidentări cu George Vintilă), Cocuța și Bogdan Boantă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Ruby și iubitul ei Robert și CRBL și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.