CRBL exasperat în Asia Express. “Vă daţi seama cât de greu ne e?”

0

Prima oară când am văzut ingredientul ăsta în mâncare am fost foarte bucuros, m-am gândit că e pătrunjel. Până i-am simțţt gustul. Faza e că îl pun peste tot, în orice, nu mai scap de el. Nu vreau să-i mai simt niciodată gustul!’, a povestit vedeta. Oase, prietenul lui, nu stă nici el mai bine când vine vorba de mâncare. Când ajung acasă vreau să deschid uşa frigiderului şi să mă uit jumătate de oră la el, să mă bucur de ce văd acolo. Şi mai vreau să-mi scot televizorul pe hol, să stau în cadă şi să mă uit la el. Vă daţi seama cât de greu ne e aici?!’, a adăugat el.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon „Asia Express’, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experienţa vieţii lor.

Citește și

XCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.