Crăciunul pe rit vechi în rândul vedetelor. Anastasia Lazariuc a înlocuit sarmalele cu verdețuri!

0

Pentru mai multe vedete de pe plaiurile mioritice, venite din zona Basarabiei, data de 7 ianuarie a fost un nou motiv de sărbătoare. Acestea nu au renunțat la obiceiurile din copilărie. Și au petrecut din nou Crăciunul, de data aceasta pe rit vechi.

Chiar și atunci când are un program încărcat, cu deplasări peste hotare, Anastasia Lazariuc își face timp și pentru copiii și nepoții săi. Cu atât mai mult cu ocazia sărbătorilor. Acesteia îi place să fie înconjurată, în astfel de ocazii, de toși cei dragi ei.

Artista a petrecut Crăciunul pe rit vechi ceva însă mai diferit în comparație cu Sărbătorile de Iarnă din România. Aceasta a intrat din nou în bucătărie. Dar nu pentru a prepara cozonaci sau sarmale, ci pentru pregătirea unei mese cu mai puține calorii. Mai precis, una bogată în salate.

Fără cadouri pentru nepoți

Chiar dacă artista nu are probleme cu greutatea, în fiecare an, ea simte nevoia ca după mesele îmbelșugate să consume alimente cât mai sănătoase. În ceea ce privește cadourile pentru nepoți, în familia artistei, Moșul vine o singură dată. Și atunci în seara zilei de 24 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adrian Titieni nu așteaptă ajutor de la copii la bătrânețe: „Vreau ca ei să-și trăiască viața”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.