Crăciun trist pentru Monica Tatoiu și soțul ei

0

„La noi e un Crăciun trist anul ăsta. Pentru că, în mai, am pierdut un prieten drag, care stătea cu noi de zece ani. Îl chema tot Mihai. Și a plecat dintre noi și e primul Crăciun fără el. Pentru toți cei care au pierdut un suflet drag în anul ăsta… sunt alături de voi, că știu ce însemană. E tare greu. Dar știu că Mihai e cu noi. Trebuie să credem că cei care au plecat dintre noi, veghează. Pentru că, în noaptea de Crăciun, se deschid Cerurile și Maica Domnului, de acolo, de sus, ne îndeplinește rugăciunile’, a spus Monica Tatoiu, la „Răi da Buni’.

Monica Tatoiu și-a trăit viața din plin, după cum mărturisea într-un interviu. Femeia de afaceri a făcut recent, dezvăluiri nebănuite din viața sa intimă. „Mă duceam la o petrecere şi dacă-mi plăcea unul, gata… Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!’, mărturisea cu umor Monica Tatoiu pentru revista Tango.

Citește și

Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani, cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.