Courteney Cox postează o nouă imagine cu Matthew Perry pentru a-i liniști pe fani

0

Matthew Perry a fost surprins zilele trecute în Los Angeles, iar aspectul său neîngrijit a stârnit îngrijorarea fanilor.

Acesta a fost fotografiat la o întâlnire cu o femeie, însă înfățișarea sa a fost cea care a atras atenția tuturor. El a purtat o pereche de pantaloni închiși la culoare, un tricou alb și o cămașă neîncheiată, iar părul era nearanjat.

Pentru a-i liniști pe fani, Courteney Cox, fosta parteneră a lui Matthew Perry în serialul Friends, a postat o imagine cu acesta, adăugând și o replică faimoasă pentru cuplu.

„Ghiciți cu cine am ieșit la prânz astăzi… Știu! Aș putea fi mai fericită? #prieteniadevărați”, a scris Courteney, făcând astfel referire la frazele celebre folosite de Monica și Chandler (personajul lui Matthew).

Imaginea a strâns rapid peste 2 milioane de like-uri, iar printre cei care au comentat la această poză se numără și Lisa Kudrow, Phoebe Buffay în serial. „Norocoși, norocoși #oamenifrumoși”, a scris aceasta.

În ultimii ani Matthew Perry nu a mai jucat în filme, iar aparițiile sale în public au stârnit de mai multe ori îngrijorarea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.