Costel Constantin a ajuns la Poliție dintr-o confuzie. Ce a pățit actorul pe când era patron de magazine: „Am fost întrebat dacă Sexy Bar e al meu” | Monden, Vedete de la noi

0

Libertatea: Sărbătoriți 50 de ani de când ați venit în București…

Costel Constantin: Am fost adus de la Iași de Radu Beligan, pe 15 septembrie 1969, când a fost numit directorul Teatrului Național. Până atunci, tot el făcuse minunatul Teatru de Comedie, condus acum de George Mihăiță. Venind director la TNB, unde avea o mulțime de colegi actori foarte buni, a avut o idee minunată: să aibă lângă el niște tineri care să-i fie trup și suflet. Și a fost la mai multe teatre din țară. Pe mine și pe Rodica Mandache ne-a adus de la Iași. Eu îmi luasem diploma împreună cu Caramitru, cu care am fost coleg de clasă, pe un rol din „Hamlet”.

Ați venit la TNB și nu ați mai plecat…

Așa e. Am deschis toate sălile Teatrului Național. Acum joc în opt spectacole, dintre care trei la TNB, trei la George Ivașcu. Pot spune că, la 76 de ani, am o activitate intense. Aceasta este meseria pe care o iubesc. Numai asta mi-am dorit să fac. Lucrurile cele mai importante în viață, pentru mine, sunt meseria asta și familia. Pentru că e bine să ai un loc fix și o familie pe care să te sprijini.

Unul dintre fiii lui a fost căpitanul echipei naționale de rugby

Ce înseamnă familia pentru dumneavostră?

Dacă nu ai o mână forte care să te susțină, nu reușești. Eu și soția mea,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.