Cosmin Murea ex- t-Short a rămas fără plăcuțe de înmatriculare

0

Cândva vedetă în primul grup dance românesc care a cunoscut succesul, Cosmin Murea e acum „vedetă” la Poliția Rutieră din Râmnicu Vâlcea, în atenția căreia a intrat fără să vrea.

Cosmin a fost victima unui jaf bizar, neterminat, care i-a creat multe belele. Hoți încă neidentificați de oamenii legii i-au luat plăcuțele de înmatriculare de la mașină, le-au montat pe autoturismul lor, apoi… și-au abandonat mașina la locul faptei și au plecat ori pe propriile picioare, ori cu o a treia mașină.

Cântărețul s-a frecat la ochi a doua zi, când nu numai că și-a găsit mașina fără numere de înmatriculare, dar în apropiere a găsit parcată o altă mașină care avea numerele sale!

„Aștept să mă sune poliția”

Poliția s-a implicat imediat în bizarul caz semnalat de fosta vedetă a muzicii dance. După câteva verificări, agenții de la Circulație au descoperit că autoturismul care „a primit” plăcuțele mașinii lui Cosmin figurează în scripte cu număr de Italia. Cazul e însă departe de a fi finalizat și, câtă vreme se fac cercetări, plăcuțele mutate de colo, colo sunt în custodia Poliției. Iar Cosmin e, fără voia lui, pieton.

Aștept să mă sune de la Poliție, așa cum au promis, să-mi recuperez plăcuțele de înmatriculare care mi-au fost subtilizate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.