Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare

0

 În fiecare an, de Sărbători, Corneliu Ulici se întoarce la una dintre pasiunile lui. Actorul și prezentatorul de la PRO TV merge la Baia Mare nu doar pentru a petrece cu familia lui, ci și pentru a-și strânge prietenii din copilărie laolaltă, ca să cânte împreună!

„Abia aștept să-i văd pe părinții mei! În fiecare an, de Sărbători, merg acasă, la Baia Mare. Acolo, în Maramureș.  Petrecem sărbătorile în familie, colindăm. În ultimii ani, am început o tradiție de familie. În Baia Mare este un turn, Turnul Ștefan, de unde facem un live pe Facebook. Merg acolo cu fratele meu, Pavel, cu surorile Hojda și alți prieteni. Ne strângem și cântăm. Apoi, când ne strângem un grup mai mare, mergem și colindăm pe la prieteni”, ne-a dezvăluit Corneliu.

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare

Corneliu Ulici cântă colinde la Turnul Ștefan din Baia Mare și ar vrea să primească nuci și mere, nu prăjituri

La finalul cântării, spune că așteaptă cu nerăbdare și „plata” pentru urările făcute. Plată care ar prefera să fie tradițională, nu modernizată.

„Din păcate, lumea nu mai dă nuci și mere, cred că sunt prea scumpe, dar dă prăjituri. Eu nu sunt chiar atât de fericit, că nu prea îmi place să mă îndop cu zahăr. Mie dați-mi mere, nuci sau prăjituri fără zahăr. Bunica făcea o prăjitură…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.