Corina Chiriac, mesaj emoționant de ziua lui Ovidiu Komornyik. „Este un artist care a rupt inimile doamnelor”

0

 

Ovidiu Komornyik împlinește 50 de ani în data de 29 ianuarie 2019. celebra artistă Corina Chiriac i-a transmis urări extrem de frumoase. Solista a dat publicității și mai multe imagini în care apare alături de colegul său de breaslă, dar și imagini de la hotelul pe care acesta îl deține.

„Dragi prieteni, pentru că azi este ziua lui Ovidiu Komornyik scriu cu plăcere câteva rânduri despre acest coleg al meu. Și pentru că este iarnă și frig, ilustrez postarea cu cîteva imagini de asta vară, la hotelul lui de la Vama Veche!

Ovidiu este un artist de mare calitate, dăruit cu o voce caldă și plăcută, un compozitor foarte talentat și o prezență extrem de plăcută pe scenă. Totdeauna elegant, Ovidiu este un artist care a ” rupt” inimile doamnelor cu tandrețea și cântece sale frumoase precum „Ești mireasă vieții mele”, „Te-am trădat”, „Maria, Maria” sau „Iartă-mă”. Am lăsat la urmă marele sau șlagăr „Frumoasa mea”, un cîntec pe care fiecare femeie, indiferent de vârstă, își dorește să îl audă măcar din când în când.

Ovidiu stăpînește arta de a se face plăcut colegilor, cu discreție și amabilitate, calități pe care eu personal le prețuiesc în mod deosebit.

Faptul că are și darul de a face afaceri mi se pare extraordinar, pentru că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.