Copilul lui Meghan Markle, urmărit de fiscul american

0

Statele Unite au ceva unic printre națiuni, un sistem de taxare bazat pe cetățenie. Astfel că, Meghan fiind cetățean american, va fi taxată”, a explicat David Treitel, fondatorul American Tax Returns Ltd, companie de consiliere privind taxarea pentru expanții americani, citat de CNN.

Această lege prevede va inspectorii privind taxarea să examineze averea regală a prințului Harry și a lui Meghan, dar și veniturile bebelușului lor.

Copilul are o mamă cetățean al SUA și acel copil, fată sau băiat, care va veni pe lume în următoarele săptămâni, va fi automat cetățean al Statelor Unite. Nu există un precedent în care un cetățean american să fi făcut parte din Familia Regală. Așa că nimeni nu s-a mai aflat în această situație până acum”, a precizat Treitel.

Meghan, în calitate de cetățean american, va fi obligată să completeze un formular privind taxele și să informeze cu privire la conturile sale din străinătate, bunuri de peste 200.000 dolari și cadouri ce valorează peste 15.797 dolari, indiferent dacă se află sau nu în posesia lor și indiferent de țara în care locuiește.

Astfel, ducesa de Sussex ar putea fi nevoită să declare bunuri precum verigheta dăruită de Regina Elisabeta a II-a, din aur galez din Colecția Regală, diamantul din inelul ei de logodnă ce face parte din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.