Contractul lui Robert Downey Jr cu Marvel expiră odată cu ultimul film Avengers

0

Downey Jr îl interpretează de mai bine de 10 ani pe genialul inginer, om de afaceri și inventator Tony Stark, alias Iron Man.

În aceeași situație se află și contractele semnate de Chris Evans, care îl interpretează pe Captain America și Chris Hemsworth, faimosul Thor, potrivit IMDB.

Dacă în această parte a filmului „Avengers” nu vor fi uciși trei dintre cei mai îndrăgiți supereroi ai universului Marvel, Iron Man, Captain America și Thor, este posibil ca aceștia să semneze prelungiri ale contractelor.

Robert Downey Jr l-a interpretat pentru prima dată pe Tony Stark/ Iron Man în anul 2008.

Robert Downey Jr nu a fost dorit de Marvel pentru Iron Man

Îndrăgitul actor ar fi putut să nu cunoască succesul Avengers. La mijlocul anilor 2000, când Marvel dorea lansarea filmului Iron Man, Downey nu avea o reputație foarte bună după ce mai mulți ani s-a luptat cu dependența de droguri, astfel că producătorul Kevin Feige nu l-a dorit pentru acest rol. Însă regizorul Jon Favreau a luptat pentru el din răsputeri și l-a convins pe Feige că el este omul potrivit pentru acest rol.

La mai bine de 10 ani de la primul film Iron Man, Robert Downey Jr încă îl interpretează pe Tony Stark și a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni. În același timp, cariera sa nu doar că a fost salvată, dar a și cunoscut o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.