Concert Celine Dion la București – toate detaliile

0

Concert Celine Dion la București! Celine Dion – una dintre cele mai recunoscute și respectate superstaruri din istoria muzicii pop – vine pentru prima dată în România, la București. Considerată una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta în București, miercuri, 29 iulie 2020. Concertul face parte din turneul „COURAGE WORLD TOUR”, care a debutat pe 18 septembrie în Quebec, Canada.

Turneul va fi unul internațional, pornind din America de Nord, ajungând până în Malta și Cipru, unde va avea spectacole în premieră, la fel ca și în România. Courage World Tour marchează de altfel și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, „Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

Turneul „COURAGE…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.