Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, a fost analizat de experții în limbajul corporal

0

Familia Regală a Marii Britanii a participat, marți, la slujba de Crăciun de la catedrala Norfolk, iar cu această ocazie experții în limbajul corporal au analizat comportamentul lui Meghan și Kate. Iată ce au dezvăluit aceștia!

Prințul William, împreună cu soția lui, Kate Middleton, precum și Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la slujba de Crăciun de la catedrala Norfolk. În ciudat zvonurilor apărute în presa de scandal din Marea Britanie, Meghan și Kate au părut că se înțeleg destul de bine, scrie Mirror.

Specialiștii sunt de părere că Meghan și Kate au muncit din greu pentru a-și arăta prietenia

Cu toate acestea, experții în limbajul corporal sunt de altă părere. Specialiștii spun că Meghan și Kate au muncit din greu pentru a-și arăta prietenia în ziua de Crăciun, potrvit Daily Mail.

Kate Middleton (36 de ani) și Meghan Markle (37 de ani) au zâmbit și au glumit alături de soții lor, dar experții au spus că totul a fost „pus în scenă”, după ce Regina și Prințul Charles le-au transmis că nu acceptă un conflict în familie.

Potrivit expertului Judi James, indiferent de modul în care se comportă cele două în spatele ușilor regale, a existat un efort pentru a arăta publicului că sunt de fapt o familie unită: „Îmi amintește de limbajul politicienilor. S-au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.