Colin Farrel, în negocieri pentru a juca un personaj negativ în viitorul ‘Batman’ interpretat de Robert Pattinson

0

Collin Farrel se află în negocieri cu studioul Warner Bros. pentru a se alătura distribuţiei viitorului film ‘The Batman’ şi a juca rolul lui The Penguin, personajul negativ care îl va înfrunta pe Omul Liliac ce va fi interpretat în noul film de Robert Pattinson, relatează EFE.

Potrivit unei ştiri publicate în exclusivitate marţi de site-ul de specialitate Deadline, alăturarea lui Colin Farrel va închide cercul celor trei super „villains” care vor lupta împotriva lui Batman şi din care mai fac parte Paul Dano ca The Riddler şi Zoe Kravitz în rolul lui Catwoman.

Iniţial, Danny DeVito l-a întruchipat pe marele ecran pe The Penguin, în filmul ‘Batman Returns’, în regia lui Tim Burton din 1992. Robin Lord Taylor a jucat acelaşi personaj în ‘Gotham’, serialul de televiziune din universul Batman.

În urmă cu o lună, mai multe publicaţii de specialitate anunţau că Jonah Hill este interesat să-l interpreteze pe unul dintre eroii negativi care îl vor înfrunta pe Batman în viitorul film, cu un interes deosebit faţă de The Penguin, însă negocierile pentru cooptarea lui Hill nu au ajuns la bun sfârşit.

S-a aflat în schimb despre alăturarea lui Jeffrey Wright (‘Westworld’) în acest film în care îl va interpreta pe James Gordon, un aliat al Cavalerului Negru şi care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.