Cleopatra Stratan, schimbată total la 16 ani! Ce nume de scenă și-a ales adolescenta

0

Cleopatra Stratan deja nu mai seamănă deloc cu fetița care îi striga numele lui Ghiță la portiță și care a cucerit inimile românilor în urmă cu ceva ani. Fiica lui Pavel Stratan are deja 16 ani și este hotărâtă să cucerească inimile rușilor. Acum are un look cu totul nou și și-a ales un alt nume de scenă.

Cleopatra Stratan s-a schimbat radical

Cleopatra Stratan este acum de nerecunoscut. Tânără și-a schimbat numele de scenă în „Angela” și speră că va cuceri publicul din Rusia.

Pentru noul ei clip video, Cleopatra Stratan are un look nou și foarte surprinzător. Este o adolescentă foarte sexy și încrezătoare, ce întoarce imediat privirile asupra ei.

Cleopatra Stratan are o relație specială cu tatăl ei

”Tata nu este sever, este obiectiv atunci când trebuie. Şi am fost educată în aşa fel încât să înţeleg toate obiecţiile şi să nu mă supăr niciodată pentru că ştiu că este înspre binele meu. Plus că el ştie cum să mi-o spună. Niciodată n-au existat certuri, nici măcar contraziceri, pentru că ne înţelegem şi din priviri.

Mă consult cu el în absolut orice. Părerea lui, pentru mine, este cea mai specială. Simt nevoia să fac asta. Tot timpul mă duc la el să-l întreb “uite, îţi place asta?”… el spune “da, îmi place” sau “nu-mi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.