Claudia Schiffer și Stephanie Seymour au pozat nud pentru o publicație renumită

0

Claudia Schiffer a aniversat 25 de ani de la prima apariție pe coperta revistei Vogue Italia, iar cu această ocazie, a pozat nud pentru numărul de august, alături de legendarul model Stephanie Seymour. În fotografiile realizate de Collier Schorr, Schiffer, în vârstă de 48 de ani, pozează având un clutch Yves Saint Laurent în dreptul pieptului și o pereche de pantofi neon, semnată de același brand, care îi acoperă strategic părțile intime.

În a doua variantă a copertei, Claudia este ceva mai acoperită, purtând un blazer negru și o pereche de pantofi. Seymour, în vârstă de 51 de ani, a pozat acoperindu-și părțile intime cu mâinile, dar și cu o curea. În cea de-a doua copertă, corpul îi este învăluit de o haină verde. 

În descrierea fotografiilor postate ulterior pe contul de Instagram al Vogue Italia, Schorr a explicat care a fost inspirația din spatele ședinței foto, scriind: „Conceptul a fost să luăm cadre ale câtorva dintre cele mai relevante ședințe foto de studio ale lui Helmut Newton, în special „auto-portretele”. Teoretic, femeile din aceste imagini ale lui Newton își făceau singure portretele în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.