Claudia Pătrășcanu, presată de soț să mai facă un copil. „Îmi spune în fiecare zi”

0

Claudia Pătrășcanu formează o familie fericită alături de soțul său, Gabi Bădălău, și de cei doi copii ai lor. Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că partenerul ei de viață își mai dorește copii.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, a declarat Claudia Pătrășcanu la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Dacă îl pup pe unul, tre să-i pup pe toţi, la rând… Ne alintăm reciproc şi suntem sensibili. Sunt foarte iubită, o mamă foarte fericită şi împlinită”, a mai spus artista.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006. Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău. Artista are doi băieți: Gabriel și Nicolas.

Citește și: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.