Claire Foy şi Matt Smith, cuplul regal din „The Crown”, devin parteneri şi în viaţa reală

0

Actriţa britanică Claire Foy, care a interpretat-o pe regina Elisabeta a II-a în primele două sezoane ale serialului „The Crown”, şi Matt Smith, interpretul prinţului Philip din aceeaşi producţie TV, au depăşit faza relaţiei de prietenie şi au devenit un cuplu şi în viaţa reală, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.

Intimitatea recreată pe micile ecrane de Claire Foy, în vârstă de 35 de ani, şi de Matt Smith, în vârstă de 37 de ani, atunci când au interpretat cuplul regal britanic pare să fi depăşit sfera producţiilor de televiziune. Cei doi actori britanici au devenit prieteni şi în viaţa reală, iar relaţia lor a devenit una tot mai strânsă, după ce ambii actorii s-au despărţit de partenerii lor de viaţă şi sunt văzuţi tot mai des împreună.

Este ceea ce anunţă mass-media din Marea Britanie, care nu ezită să afirme că între cei doi artişti există ceva mai mult decât o simplă relaţie de prietenie. O dovadă în acest sens sunt o serie de imagini publicate recent, în care cei doi actori sunt văzuţi plimbându-se de mână pe străzile din Londra şi luând apoi masa împreună, în compania unor prieteni.

Ei joacă din nou împreună în spectacolul de teatru „Lungs”, de Duncan Macmillan, care a avut premiera la jumătatea lunii octombrie la teatrul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.