Cine sunt cei 10 Războinici din sezonul 3 de la Exatlon România

0

 

Exatlon, se pregătește să își arunce în luptă concurenții, două echipe extrem de motivate să ajungă cât mai departe în concurs în lupta pentru trofeul mult râvnit. Sâmbăta această, de la ora 20:00, fanii Exatlon vor avea ocazia să îi vadă evoluând pe traseele din Republica Dominicană pe Faimoșii și Războinicii celui de-al treilea sezon al show-ului.

Echipă albastră și-a adunat și ea componenții, așa că toți concurenții au plecat spre exotica Republică Dominicană, locul unde îi așteaptă cea mai frumoasă și dramatică experiență a vieții lor.

Din echipa Războinicilor fac parte luptători de MMA, karate, judo, dansatori, cu toții tineri pasionați de domeniul sportiv, ambițioși, dar și conștienți că intră într-o luptă extrem de dificilă.

Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptător de MMA, un concurent plin de energie, ambițios, care a obținut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Își dorește că oamenii să îl cunoască prin intermediul Exatlon exact așa cum se autodescrie, „simplu, umil”.

Gabriel Nedelcu, 21, practică dansul sportiv, este un tânăr echilibrat, creativ, în care telespectatorii vor regăsi cu siguranță trăsăturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent în primul sezon Exatlon. Crede cu tărie că perseverență…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.