Cine l-a înlocuit pe Alex Velea în emisiunea „Acces Direct”: „Nu mă ajută faţa” | Ştiri, Vedete

0

Motivele plecării lui Alex Velea de la „Acces Direct”nu sunt încă pe deplin elucidate. În timp ce unii afirmă că artistul ar fi avut programul prea încărcat și nu ar mai fi avut timp să se ocupe de cariera sa muzicală, alții susțin că Alex Velea a fost concediat și că iubitul Antoniei ar fi fost printre ultimii care a aflat, având în vedere că doar cu două zile înainte acesta se arăta nerăbdător să reînceapă emisiunea și să se reîntoarcă pe platoul de filmare.

În locul lui Alex Velea, coprezentator alături de Simona Gherghe la „Acces Direct” va fi nimeni altul decât… carismaticul Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de această decizie și încă nu este pe deplin convins că va face față acestui stil de emisiune: „Am avut două apariţii pentru acum. A fost drăguţ. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale. Îţi dai seama cum aş arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aş face faţă să stau să discut…”, – a declarat Andrei Ştefănescu, conform Cancan.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.