Cine îl va însoți pe Brad Pitt la decernarea Premiilor Oscar

0

Brad Pitt a fost prezent aseară la Santa Barbara International Film Festival. Cu această ocazie, el a primit premiul Maltin Modern Masters. În timp ce era pe covorul roșu, el a fost întrebat despre profilul de Tinder, de care a adus și el vorba în cadrul discursului de la SAG Awards 2020, dar și cu cine ar putea să vină la Premiile Oscar, fanii gândindu-se că e posibil ca el să fie însoțit de Jennifer Aniston.

Inițial, el a fost întrebat care este statusul lui actual de pe Tinder, iar el a spus „nu știu”, iar ulterior i s-a pus întrebarea dacă își va face și cont de Instagram. Cu toate că ne-am fi așteptat ca răspunsul să fie da, spre dezamăgirea fanilor, Brad Pitt nu va fi și pe Instagram. „Nu, și cred că sunt foarte fericit așa”, a spus actorul.

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este cu cine va veni Brad Pitt la Premiile Oscar, însă nici el nu știe. Întrebat de reporterii de la Daily Mail dacă va merge cu Jennifer Aniston, el a râs și a spus că nu are încă o parteneră pentru acest eveniment.

Însă, Brad Pitt este prieten destul de apropiat și cu actorul Dax Shepard, ceea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.