Cine este Viviana Sposub, noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove de la „Vorbește lumea”

0

Adela Popescu și Cove s-au reîntâlnit, în dimineața zilei de luni, 26 august la „Vorbește lumea” doar că de data aceasta nu mai sunt singuri, ci alături de noua lor colegă care este nimeni alta decât Viviana Sposub, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator, de la Antena 1.

Tânăra și-a dat demisia în urmă cu doar câteva luni, iar acum, aceasta a primit cu brațele deschise un nou capitol, și anume acela de coprezentatoare a emisiunii de la ProTv.

”Mi-am luat rămas bun de la echipa Observator, însă rămân în urmă amintirile frumoase!”, a declara Viviana Sposub în urmă cu câteva luni.

Acum însă, fosta prezentatoare Observator, a început la ProTv, alăturându-se echipei Cove și Adela Popescu, unde va prezenta rubrica meteo. Viviana Sposub în vârstă de 22 de ani a venit în echipa „Vorbește lumea” din postura de co-prezentatoare. Noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove este jurnalistă, prezentatoare TV, vlogger și debutantă în lumea muzicii.

Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice şi Administrative.

Până în luna iunie a acestui an, Viviana a prezentat la Antena 1, rubrica Meteo, însă acum a lăsat să intre în viața ei o nouă provocare.

„Nici nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.