Cine este singurul român care lucrează direct cu Prințul Charles. Are o meserie foarte interesantă

0

 

Aura Woodward spune că are „cea mai fascinantă slujbă din lume”. Ea conduce fundația Prințului de Wales din România și se împarte între palatele regale de la Londra, unde are biroul, și satele din România, pentru care caută soluții de dezvoltare. Este singurul român care lucrează direct cu viitorul rege al Marii Britanii. La Londra, găsește finanțare și pune la punct stragegii, pe care le aplică cu succes în satele din România. Mai exact, aceasta lucrează la un mecanism care să-i ajute pe micii fermieri să își vândă produsele peste hotare.

Aura Woodward a fost șefă de promoție la școala de jurnalism de la BBC

Împreună cu viitorul Rege al Marii Britanii gândește și aplică strategii de dezvoltare pentru satele românești. Aceasta s-a născut la țară, mai exact într-un sat din Apuseni, numit Beliș. Aura a terminat Dreptul la Cluj, iar apoi s-a înscris la școala BBC de jurnalism, pe care a absolvit-o ca șefă de promoție. Acum, lucrează într-un palat și îi conduce fundația Prințului Charles din România, de 4 ani, iar biroul său este păzit de trupele de elită ale infanteriei.

Sediul fundației, din România, se află la Viscri, într-o gospodărie sătească, ridicată în 1777, pe care au restaurat-o folosind materialele și tehnicile de atunci, cu ajutorul lui Henry Rumbold, un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.