Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan | Româneşti, Vedete

0

Radu Vâlcan a fost căsătorit în urmă cu aproximativ 20 de ani, însă prima sa soție nu făcea parte din lumea mondenă. Pe numele său Tereza, aceasta era o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani. În 2007, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord.

Cu toate că inițial prima soție a lui Radu Vâlcan a ales să-i păstreze numele, aceasta s-a căsătorit trei ani mai târziu cu un grec pe nume Dimitris Tranakas, directorul unei companii de advertising din Romania, și i-a preluat numele.

Cine este și cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a declarat cu mult timp în urmă că despărțirea de prima soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună: „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.