Cine este și cum arată noul iubit al Monicăi Bellucci. Este mai mic decât ea cu 18 ani

0

Monica Bellucci: „Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea”

Monica Belucci trăiește o poveste de dragoste cu un sculptor din Paris, pe nume Nicolas Lefebvre. Aceasta a mărturisit că l-a cunoscut anul trecut, dar a refuzat să dezvăluie identitatea noului bărbat din viața ei, spunând doar: „Bărbatul cu care îmi impart viața nu are aceeași slujbă ca și mine, dar călătorește mult. Stilul lui de viață îi permite să-l înțeleagă pe al meu.”

„Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”, a mărturisit actrița pentru Voici.

Deși este îndrăgostită de Nicolas, Monica Belucci nu se mai gândește la căsătorie: „Cine poate ști ceea ce ne rezervă viitorul? Căsnicia este ceva ce hotărăsc doi oameni, la un moment dat, în viață. Când ai fost deja căsătorit, ai nevoie de mai mult timp pentru a face din nou acest pas” a declarat Monica Bellucci în trecut.

Monica Belucci are două fetițe, pe nume Deva și Leonie, împreună cu actorul Vincent Cassel.

Nicolas Lefebvre (36 de ani) s-a născut la Boulogne-Billancourt. Acesta a studiat istoria artei la Ecole du Louvre. Nicolas a plecat în Peru pentru a căuta mobilă din anii ’50. Artist autodidact și scenograf, acesta își traduce spiritual său artistic în operele de artă pe care le expune, regulat, încă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.