Cine este și cum arată fostul soț al Irinei Rimes? | Româneşti, Vedete

0

Irina Rimes, în vârstă de 27 de ani, a fost căsătorită cu Andi Bănică, un artist din Republica Moldova, însă în 2017, după doar 3 ani de mariaj, cei doi au ales să-și spună adio. Povestea lor de dragoste a început în țara natală și s-a continuat pentru scurt timp la București, unde cei doi se mutaseră pentru consolidarea carierei. Aceștia au rămas în relații bune după divorț, ba chiar sunt colegi la aceeași casă de discuri.

Irina Rimes a punctat, în puținele interviuri în care a vorbit despre relațiile sale, că marea sa iubire a fost Andi, fostul său soț. Conform Antena Stars, căsnicia lor s-a încheiat din cauza infidelității artistului care se pare că ar fi înșelat-o cu o contabilă pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori: ”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. 

Cine este și cum arată fostul soț al Irinei Rimes?

Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, – declara Andi Bănică într-un interviu.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.