Cine este persoana care l-a convins pe Prințul Harry să nu renunțe la atribuțiile sale regale

0

Potrivit Express, Prințul Harry a fost la un pas să renunțe la cariera lui în familia regală, dorind să-și ignore toate responsabilitățile pe care acesta le avea.

Biograful regal Penny Juror l-a numit pe Harry un membru reticent al familiei regale în documentarul „Meghan Markle: American Princess”.

„Cred că a fost un adevărat pericol cândva că Harry ar putea întoarce spatele tuturor responsabilităților regale și s-ar duce să trăiască undeva liniștit. În final, el a rămas un membru al familiei regale”, a declarat Penny Juror.

În același documentar apare și Gayle King, acesta dezvăluind că persoana de care Harry asculta de cele mai multe ori era bunica sa, Regina Elisabeta a II-a. Potrivit Express, Prințul Harry se simțea dezamăgit după ce a apărut în mai multe scandaluri în presă, afectând reputația familiei regale.

Deși acum Ducele de Sussex este un membru extraordinar al familiei regale, el a fost fotografiat în mai multe momente mai puțin bune pentru rolul său. Acesta a fost văzut în Las Vegas și chiar ar fi mers într-un centru de reabilitare pentru o zi, când avea 17 ani, din cauza faptului că mergea la prea multe petreceri. Totodată, Harry a intrat într-o dispută cu un grup de fotografi în 2004, când aceștia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.