Cine este Lauren Sanchez, femeie care ar fi vinovată de divorțul lui Jeff Bezos

0

Prezentatoarea de televiziune a divorțat, la rândul ei, în toamna anului trecut, de Patrick Whitesell, care este impresar la Hollywood, punând capăt unei căsnicii de 12 ani.

„Lauren și Jeff au petrecut mult timp împreună în decursul ultimului an, în special în ultimele luni”, a precizat pentru revista People un apropiat al cuplului care a fost prezent duminică la petrecerea organizată după premiile „Globurile de Aur”

„Inițial s-au întâlnit la petreceri… pe aici, pe colo. Dar pe măsură ce au petrecut mai mult timp împreună, relația lor a evoluat și a stârnit controverse. Jeff s-a întâlnit și cu prietenele lui Lauren. Cei doi au devenit foarte apropiați”

Cine este Lauren Sanchez, prezentatoarea TV care s-ar iubi cu Jeff Bezos

În vârstă de 49 de ani, Lauren Sanchez și-a început cariera ca reporter în domeniul divertismentului la emisiunea Extra, realizată de Warner Bros, conform Mirror.

Prezentatoarea s-a căsătorit în 2005 cu Patrick Whitesell, iar la nuntă au participat numeroase celebrități, precum Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Hugh Jackman și Jessica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.