Cine este Irina Postolea, concurenta care a încins spiritele la „Exatlon”

0

Irina s-a apărat, încercând să explice că reacția ei a fost înțeleasă greșit. Atât membrii echipei Faimoșilor, cât și de coechipierii de la Războinici au taxat, în gradenă, manifestarea Irinei. Judoka a fost  foarte dezamăgita de reacțiile colegilor. De asemenea, spune că s-a simtit marginalizată.

„Am avut o viață cu o jumătate de inimă’

Puțini știu că veterana acestui sezon nu a avut o viață ușoara și că, în ciuda greutăților, a reușit să ducă sportul pe care îl practică, judo, la rang de performanță și, nu de puține ori, a fost pe podiumurile naționale și internaționale.

Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți. Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el„,  și-a amintit, cu lacrimi în ochi, Irina Postolea.

Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil,  să îmi spună , pentru că eu nu am avut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.