Cine este femeia cu porumbei din „Singur acasă 2”

0

Deși au trecut trei decenii de la lansare, primele două producții ale seriei „Singur acasă” au fost urmărite an de an de milioane de telespectatori. Nu există sărbători de iarnă fără să revedem pățaniile simpaticului Kevin, intrepretat de Macaulay Culkin, alături de care au crescut generații întregi.

După ce a fost uitat de părinți acasă de Crăciun și a fost nevoit să înfrunte hoții care voiau să îi jefuiască locuința, aventura puștiului de 8 ani continuă. Acesta greșește avionul și se desparte din nou de familie, ajungând la New York. Aici, copilul inteligent și curajos, ieșit la plimbare, se întâlnește din nou cu hoții din filmul anterior, Harry și Marv, foarte dornici de răzbunare.

Curajos și inteligent, Kevin, reușește să scape de ei și ajunge în Central Park, locul un o întâlnește pe doamna cu porumbei. Deși se sperie inițial de apariția ei neîngrijită, de om care trăiește pe străzi, blândețea femeii îl cucerește pe băiat și cei doi ajung să se împrietenească.

 

După ani buni de când nu a mai vorbit cu nimeni, aceasta își deschide sufletul în fața copilului și îi povestește de dezamăgirea ei în dragoste și faptul că nu mai are încredere în nimeni. După ce se despart, puștiul dă din nou de necaz și de data asta este prins de bandiți, dar femeia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.