Cine este femeia care ar fi putut ajunge ducesă de Cambridge

0

Deși acum au un mariaj fericit și au împreună trei copii, lucrurile nu au fost întotdeauna roz între Prințul William lui Katherine. La un moment dat, cei doi s-au despărțit, iar Prințul s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Deși în prezent nu mai reprezintă un pericol pentru ducesă, Isabella Calthorpe a fost singura amenințare la adresa lui Kate. Mai mult, soția lui William a recunoscut-o drept „singura femeie care m-ar putea face geloasă”.

Încă de când a văzut-o, prințul Marii Britanii a fost cucerit de tânăra aristocrată, care era și model și actriță. Totul s-a întâmplat chiar în pauza din relația cu Kate, în 2007.

Potrivit presei britanice, William și Isabella și-ar fi consumat idila, iar aceasta l-a făcut pe prinț să o ceară de soție.

Însă, Isabella Calthorpe i-ar fi refuzat nenumăratele cereri în căsătorie, susținând că rolul la Palat nu i se potrivește, iar o relație cu el i-ar fi umbrit cariera de actriță pe care dorea să o urmeze.

Atunci când Kate și William s-au împăcat, ducesa de Cambridge i-ar fi interzis iubitului ei să o mai contacteze vreodată pe Isabella.

Trei ani mai târziu, William a cerut-o de soție pe Katherine.

Isabella Calthorpe, în vârstă de 38 de ani, este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.