Cine este cel mai bine plătit star de pe Youtube din 2019

0

Cu siguranță nu mai este un secret pentru nimeni faptul că platformele de socializare, precum Facebook, Instagram și YouTube, reprezintă o sursă de a face bani pentru foarte mulți oameni, în special pentru publicul tânăr.

Dacă până acum credeai că cel mai bine plătiți creatori de conținut sunt din zona de fashion, beauty sau lifestyle, ei bine, află că aceștia fac parte și din alte nișe, cum ar fi gaming sau tehnologie. În plus, cei care au reușit să strângă sume fabuloase de-a lungul anilor au vârste extrem de fragede, cum ar fi zece ani.

Surpriza o reprezintă faptul că cel mai bine plătit star din anul 2019 de pe Youtube este Ryan Kaji, un băiețel în vârstă de doar opt ani. El a reușit să strângă 26 de milioane de dolari.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu cel mai bine plătiți creatori de conținut de pe Youtube:

10. VanossGaming: $11.5 milioane

VanossGaming este numele canalului de YouTube pe care îl are Evan Fong. El este un creator de conținut care face clipuri în timp ce se joacă diferite jocuri pe calculator. El face acest lucru din anul 2011, iar în 2019 a strâns 11.5 milioane de dolari.

9. DanTDM: $12 milioane

Precum Evan, și Daniel Middleton este un nume destul de cunoscut în această sferă de gaming. El a început în anul 2012, iar de atunci și până în prezent, are 22.2 milioane de următitori. El se joacă cel mai mult Minecraft, însă a încercat și Fortnite și Roblox.

8. Markiplier: $13 milioane

Mark Fischbach este și el un gamer, dar și comediant. El a ajuns să aibă 24 de milioane de urmăritori. De-a lungul timpului, a colaborat cu diferite companii, dar a și donat 3 milioane de dolari pentru diferite organizații caritabile.

7. PewDiePie:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.