Cine este bloggerul care a revoluționat modul în care privim moda

0

‘Am vrut să construiesc o platformă care să mă reprezinte pe mine și să aibă un nume care să îi facă pe cititori să simtă că fac parte dintr-un «indie cult»’. Așa începe interviul dat de Leandra Medine Cohen revistei Forbes în toamna anului trecut.


Pe aceeasi tema

Chiara Ferragni, cel mai influent blogger de modă din lume! Cum a ajuns să aibă un succes mondial, la doar 31 de ani

Dacă numele de Man Repeller îți este străin, cu siguranță o recunoști pe Leandra -fondatoarea blogului mai sus menționat- de pe Instagram. Stilul său eclectic și excentric, alături de faimoasele #oneleggedselfie, și caption-urile savuroase o fac pe Leandra o prezență greu de trecut cu vederea pe social media.

Leandra Medine Cohen: Cine este bloggerul care a revoluționat modul în care privim moda

Putem spune că aceasta este o veterană în domeniu: 2010 a fost anul în care Leandra lansat Man Repeller, ajungând mai apoi pe harta bloggerilor de prestigiu. Încă studentă, Leandra a dezvoltat o platformă pe care să poată să își împărtășească stilul vestimentar cititorilor săi, în principal „trenduri pe care femeile le iubesc, iar bărbații le urăsc”. Și așa a luat naștere Man Repeller, un blog umoristic de fashion, care tratează subiectele serioase cu lejeritate, iar pe cele lejere cu seriozitate.

La momentul respectiv, termenul de „blogosferă” era complet necunoscut, să nu mai vorbim de „influencer”; și chiar și așa, ascensiunea Leandrei a fost una imediată. A mai colaborat cu alte site-uri de succes din domeniul modei de la momentul respectiv, iar în 2012 a fost în topul Forbes „30 under 30” în calitate de una dintre cei mai influente personalități din fashion.

În timp, stilul umoristic s-a păstrat, însă echipa s-a mărit. Acum, site-ul Man Repeller…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.