Cine este Anca Pop, cântăreața moartă în Dunăre care a povestit că este lesbiană și s-a filmat făcând sex în Guvern

0

Născută în Moldova Nouă, Anca Pop a fugit cu părinții în Serbia cu ajutorul unei bărci pneumatice. A petrecut mai mult timp într-o tabără cu refugiați și apoi a plecat în Canada, acolo unde s-a stabilit.

De-a lungul vieții sale s-a plimbat prin mai multe țări, inclusiv în Peru unde a trăit printre șamani, de unde și-a și luat numele de scenă ‘Shamanca’.

A trăit în Japonia, unde și-a lansat în 2017 primul album muzica și a colaborat cu Goran Bregovici, despre care spune că l-a auzit prima dată când era copil în tabăra de refugiați.

Anca Pop a promovat o viață lipsită de inhibiții, fiind o prezență exotică și recunoscând că este lesbiană. „Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva, să admiri pe cineva, iar persoana cealaltă să fie la fel de fascinată și să te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate și gelozie sau impunere de niciun fel”, spunea Anca Pop.

‘Am făcut amor și în instituții publice cum ar fi Casa Poporului sau Guvern’, mai povestea cântăreața.

Întrebată de Mirela Vaida de ce nu este interesată de bărbaţi, Anca Pop a mărturisit că totul i se trage din copilărie. ‘Am avut şi relaţii cu bărbaţi, m-am simţit liberă, dar nu am simţit  acea comuniune. Ca să ai comuniunea aia trebuie să fii la un nivel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.