Cine e mama gemenilor lui Ricky Martin. E frumoasă de pică

0

 

Ricky Martin este tatăl gemenilor Valentino și Matteo, care sunt foarte reușiți. Micuții au fost aduși pe lume de o mamă surogat, însă niciodată nu s-a știut cine este aceasta.

Potrivit presei din America Latină, cea care i-a adus pe lume pe băieții lui Ricky Martin este o superbă actriță și prezentatoare din venezuela, Englantina Zingg.

Speculații cum că Englantina ar fi mama gemenilor lui Ricky Martin au apărut după ce artistul a postat, pe Instagram, o fotografie în care o îmbrățișează pe frumoasa prezentatoare. Fanii au fost uimiți de cât de bine seamănă Englantina cu băieții cântărețului.

În plus, Englantina Zingg este mai mereu în compania lui Ricky Martin și a partenerului de viață al acestuia, Jwan Yosef.
Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Vanity Fair Spania, Ricky Martin spunea despre mama gemenilor săi:

„I-am văzut fotografia și m-am întrebat: „Cine este femeia aceasta angelică?”…. Mi-aș da viața femeii care i-a adus pe lume pe băieții mei”.

Ricky Martin şi artistul siriano-suedez Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în secret. Ricky Martin este tată de gemeni: Valentino și Matteo. La început de an 2019, Ricky Martin a anunțat că are și o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.