Cine e femeia care o face geloasă pe Shakira. Nu-i pică deloc bine prietenia acesteia cu Gerard Pique

0

Se pare că Gerard Pique îi dă motive Shakirei să fie geloasă. Artista columbiană nu este deloc încântată de faptul că fotbalistul spaniol a rămas în relații foarte bune cu fosta sa iubită, Nuria Tomas.

Nuria Tomas este femeia pe care Gerard Pique a părăsit-o pentru Shakira, însă cei doi au rămas î relații foarte bune. Amiciția dintre Gerard Pique și fotomodel nu este deloc pe placul Shakirei, care vrea să-și vadă liniștită de viața de cuplu cu sportivul spaniol, conform presei iberice.

În urmă cu câțiva ani, Gerard Pique i-a dăruit fostei sale iubite, Nuria Tomas, o carte cu următorul mesaj: „Nuriei, ca să mă iubească mereu”.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.