Cine a fost prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. A fost soția unui cunoscut prezentator TV de la noi

0

Ștefan Bănică Junior a fost îndrăgostit, când era elev, de fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Aceasta din urmă a fost colegă de școală cu celebrul artist. Dragostea l-a inspirat pe artist să-i dedice fostei prezentatoarei tv o melodie, care îi poartă numele, „Luana”, şi care a apărut pe primul lui album, „Un actor, un rocknroll”.

„Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată. Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol.

Pe  atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te interesează ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte. Îţi dai seama că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. 

Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă părinţii ei stiu unde se află”, i-a povestit Ştefan Bănică Andreei Esca la Europa FM despre prima lui dragoste, potrivit viva.ro.

AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.