cine a câștigat trofeul ‘DIGITAL DIVA OF THE YEAR’

0

Marți seară, 28 mai, a avut loc cel mai așteptat eveniment din ‘lumea online’ de la noi, și anume Digital Divas Awards 2019. Acesta s-a desfășurat la Palatul Bragadiru din Bucuresti, iar cei care nu au putut ajunge la eveniment au putut urmări totul live pe site-ul digitaldivas.ro.


Pe aceeasi tema

Alina Ceușan și iubitul ei se căsătoresc! Când va avea loc ceremonia

O zi plină ochi în care s-a discutat despre modă și frumusețe, artă și cultură și, bineînțeles, social media și marketing, care s-a încheiat cu mult așteptata gală Digital Divas, unde cele mai bune și active site-uri și bloguri de fashion și beauty au fost premiate.

Digital Divas 2019: cine a câștigat trofeul ‘DIGITAL DIVA OF THE YEAR’

Show-ul anual premiază influencerii din mediul online, din zona fashion și beauty. Ca-n fiecare an, vedetele, blogerrii, stiliștii de top, sunt premiați pentru rezultatele în comunitatea online din domeniu. Alina Ceușan, bloggerița oroginară din Târgul Mureș, a fost desemnată Diva digitală a anului. Nu este pentru prima dată când Alina Ceușan câștigă trofeul, munca ei din online fiind extrem de apreciată și în anii trecuți. De asemenea, Luca Cruceanu a fost desemnat ‘Cel mai bun blogger de modă masculin al anului 2019’.

 

View this post on Instagram

 

Wow! 🙀 Always knew we’re gonna make it, guys! It takes a whole damn lot of courage to do things in a (slightly) different way. It takes even more to keep yourself human in a world where people that refer to themselves as artistic and open-minded can’t wait to stab you in the back, just so that they won’t have other competition anymore. However, this world (the whole in general) has a place for all of us. The sometimes exhausting and continuous work that was born out of passion 2 years ago has…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.