Cinci tipuri de femei care atrag atenția bărbaților

0

Bărbații și femeile se întreabă adesea dacă atrag atenția reprezentanților sexului opus. Multe femei consideră că a face un bărbat să te privească este la fel de simplu ca și purtarea de haine lejere sau folosirea unui anumit parfum. Cu toate acestea, studiile recente arată că atragerea atenției bărbaților este mai complexă decât o fustă mini și un parfum de lux. De exemplu, utilizarea unei anumite culori poate atrage mai mult atenția decât purtarea unor haine lejere. Iată ce atrage atenția unui bărbat, potrivit specialiștilor.

Femeile care folosesc anumite tipuri de machiaj

Deși bărbații consideră o femeie machiată atrăgătoare, contează mai mult ce fel de produse cosmetice folosește și cum le aplică. Potrivit studiilor realizate se pare că femeile machiate au mai multe șanse de a atrage bărbații decât cele care pun accent pe un aspect natural.

Un site de întâlniri a analizat recent profilurile a 1.200 de femei pentru a afla dacă bărbații preferă cu adevărat aspectul „natural” sau dacă își doresc o femeie machiată.

De exemplu, simpla utilizare a rujului poate crește mult probabilitatea ca o femeie să atragă mai mult atenția unui bărbat și să-și dorească să interacționeze din ce în ce mai mult cu ea.

Pe de altă parte, au existat studii care au dezvăluit că bărbații au tendința de a comunica mai rar cu femeile ce folosesc un machiaj colorat sau întunecat, deoarece acestea nu „par” naturale.

Femei cu talie proporțională

Corpul unei femei este o parte esențială în trezirea interesului bărbaților. În special, proporția circumferinței taliei sale cu cea a șoldurilor, cunoscută și sub denumirea de raport între talie și șold. Bărbații nu corelează relația talie-șold doar cu sănătatea generală, ci și cu fertilitatea.

Cercetările arată că, de asemenea, raportul talie-șold este un indicator puternic al nivelului de estrogen al femeii, al riscului de obezitate, al susceptibilității la boli grave precum diabetul, cancerul ovarian și bolile de inimă. Raportul optim între talie și șold, calculat prin măsurarea circumferinței taliei chiar deasupra osului superior al șoldului și împărțirea acestuia prin circumferința șoldului în partea sa cea mai mare, este de 0,7 pentru femei și 0,9 pentru bărbați.

Femei care poartă roșu

O rochie colorată, în special una roșie, atrage foarte mult privirea unui bărbat. Psihologii de la Universitatea din Rochester le-au arătat bărbaților o serie de fotografii cu femei în roșu sau alb și au întrebat: „Cât de frumoasă credeți că este această persoană?”

 

În cea de-a doua parte a experimentului, aceștia le-au arătat aceeași imagine, cămașa femeii fiind roșie sau albastră. Femeile în roșu au trezit mai mult interesul bărbaților. Aceștia au afirmat că-și doresc să petreacă momente frumoase împreună cu acestea.

Femei drăguțe

S-a spus că femeilor drăguțe li se potrivesc bărbații răi. Dar nu se întâmplă același lucru și invers. Studiile realizate de specialiștii în domeniul psihologiei au demonstrat că abilitatea de răspuns a unui bărbat, fie susținerea nevoilor și dorințelor sale, contează foarte puțin pentru femei în timpul unei prime întâlniri.

Din punctul de vedere al bărbatului, atracția este un rezultat al feminității femeii. Acesta este un  indicator care îl ajută să decidă dacă dorește să o mai vadă sau nu.

Femei cu o voce dulce

În procesul de atracție, vocea joacă un rol important în cazul ambelor sexe. Cercetările arată că, în timp ce femeile își doresc un bărbat cu o voce mai profundă, bărbații sunt atrași de femei cu vocea mai dulce.

Emoțiile exprimate de vocile oamenilor transmit ascultătorului informații despre dimensiunea corpului persoanei care vorbește. Așadar, când o femeie aude un bărbat cu o voce profundă, o asociază cu o statură mai mare. Dimpotrivă, când bărbații aud o femeie cu o voce dulce, o asociază cu un corp mai bine proporționat.

Tu ce fel de femeie crezi că ești? Cum crezi că ai putea atrage un bărbat? Dacă ești lipsită de prejudecăți, îți plac provocările și ai curajul să faci lucruri îndrăznețe,  îți propunem să atragi atenția  unui bărbat prin intermediul videochatului.  Așadar, devino model de videochat. Determină bărbații să-și dorească să te vadă chiar și numai în timpul unei sesiuni de videochat. Trezește-le interesul și bucură-te de singurul loc de muncă care îți oferă șansa de a te bucura de un stil de viață peste medie.

Se fac angajări modele de videochat la studioul din București. Schimbă-ți viața complet și profită de toate avantajele oferite pentru a-ți îndeplini și cele mai imposibile visuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.