Cinci sfaturi simple pentru a aduce un plus de strălucire în viaţa ta

0

După un an cu numeroase schimbări, în care am fost nevoite să ne adaptăm unui stil de viaţă nou, nu este de mirare că ne regăsim blocate într-o rutină care nu ne face deloc fericite. Cum facem să aducem din nou puţină strălucire în vieţile noastre, respectând totuşi noile norme sociale? Iată câteva idei care te pot ajuta să-ţi regăseşti pofta de viaţă!

  • Un moment pentru tine

Chiar dacă ai foarte multe lucruri de făcut şi multe roluri pe care trebuie să le joci în fiecare zi, încearcă să-ţi faci timp pentru câteva clipe de linişte, în care să te relaxezi meditând, citind sau savurând o ceaşcă de ceai în timp ce te gândeşti la obiectivele tale. Astfel de momente te ajută să îţi trăieşti viaţa cu intenţie, să faci o analiză a reacţiilor tale şi să ieşi din zona de pilot automat.

  • Un look actualizat

Pentru că suntem nevoite să purtăm măşti de protecţie atât la exterior, cât şi la interior, rutina ta de make-up are probabil nevoie de o actualizare. În primul rând, cel mai probabil este nevoie să renunţi la rujurile în nuanţe puternice în favoarea unui balsam de buze hidratant. În al doilea rând, expresivitatea chipului tău depinde, în aceste circumstanţe, mai mult de privire decât de altceva. Dacă vrei un plus de glam în viaţa ta, investeşte într-o pereche de gene false de calitate. Asta nu înseamnă neapărat un look dramatic sau de seară, ci o modalitate la îndemână de a-ţi pune în evidenţă privirea. Dacă vrei să te bucuri de un aspect cât mai natural, poţi opta pentru gene mink. În ultimul rând, dar nu în cele din urmă, tot în termeni de expresivitate, forma sprâncenelor este foarte importantă, aşa că asigură-te că îţi faci o programare la salon din când în când, pentru a le menţine cât mai îngrijite.

  • Garderoba de primăvară

Chiar dacă nu îţi faci prea multe speranţe cu privire la evenimentele sociale la care vei putea participa în această primăvară, asta nu înseamnă că nu poţi adăuga câteva noi piese în garderoba ta de primăvară. Dacă vrei un look fresh, fără să cheltui foarte mulţi bani, investeşte în câteva accesorii cool, cum ar fi o pereche de ochelari de soare cu rame tortoise, câteva eşarfe noi cu imprimeuri în culori de primăvară sau o pereche de balerini comozi cu care să poţi ieşi la plimbare. Rochiile cu imprimeuri florale, trenciurile clasice în nuanțe de bomboane fondante, bleu roz pal, lila sau marinierele sunt alte câteva piese vestimentare care sunt versatile şi perfecte pentru o primăvară atipică. 

  • Ritualuri

Ritualurile personale dau vieţii noastre un farmec discret şi ne ajută să ne simţim noi însene, chiar şi în momentele de anxietate. Fie că este vorba de o sesiune de spa acasă, de ceaiul de după-amiază băut în tihnă sau de jumătate de oră de poveşti la telefon cu prietena ta cea mai bună, este important să-ţi faci timp pentru ritualurile tale de înfrumuseţare sau de relaxare, dar şi pentru acele tradiţii pe care le ai împreună cu cei dragi, chiar dacă acum suntem nevoite să facem multe lucruri online sau la telefon. 

  • Un spaţiu confortabil

Dat fiind că încă ne mai petrecem foarte mult timp la interior, asigură-te că apartamentul tău este şi oaza ta de linişte. Spaţiul în care trăim şi desfăşurăm diferite activităţi are un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit, aşa că asigură-te că locuinţa ta este amenajată confortabil şi adaptată tuturor funcţiilor pe care trebuie să le împlinească în această perioadă. Chiar dacă nu dispui de fonduri pentru o reamenajare a locuinţei, poţi să-i dai un aer fresh, rearanjând mobila sau schimbând câteva elemente cheie, cum ar fi covorul, tablourile sau perdelele. Adaugă şi câteva plante de interior şi deja o să simţi că atmosfera s-a schimbat!

Câteva schimbări rapide pot avea un efect uimitor nu numai asupra felului în care arăţi, a spaţiului în care locuieşti, ci, mai presus de orice, asupra felului în care te simţi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.