Ciara, pentru prima dată pe coperta revistei Vogue Arabia

0

Ciara tocmai a distribuit prima ei copertă Vogue, și anume ediția din februarie 2019 a revistei Vogue Arabia.

În fotografia impresionantă, care îți taie răsuflarea, Ciara este surprinsă purtând o rochie rafinată Yves Saint Laurent și o pălărie Alexandre Vauthier. Artista și-a învins teama de cai și a pozat alături de doi armăsari care aparțin UAE Royal HH Sheikha Fatima Rashed Al Maktoum.

Coperta a fost realizată în Dubai, de către fotograful Mariano Vivanco.

Redactorul-șef, Manuel Arnaut, a declarat următoarele:

„Editorialul cu câștigătoarea Premiului Grammy reprezintă tot ceea ce consider că ar trebui să însemne moda. Ea presupune poezie și fantezie în același timp, presărată cu acel praf magic care te face să zbori în colțurile cele mai îndepărtate ale imaginației. Este una dintre cele mai mari producții pe care le-am avut”.

Ciara, pentru prima dată pe coperta revistei Vogue Arabia

Ciara a realizat un shooting extraordinar însoțit de un interviu extrem de sincer. Ea s-a deschis în fața oamenilor cu privire la succesul ei, la familie, dar a vorbit și despre cele mai mari temeri.

Celebra artistă declară că cel de-al șaptelea album, care va fi lansat în acest an, este unul dintre cele mai bune lucrări ale sale de până acum și că așteaptă cu nerăbdare să ni-l prezinte.

„Sunt super entuziasmată, iar viziunea mea pentru acest proiect este să injectez iubire în lume, prin dans”, a explicat ea.

Ea susține că nu este ca oricare alt album pe care l-a lansat până acum, mai ales că majoritatea lucrărilor din studio au fost făcute în timp ce Ciara era însărcinată în opt luni cu al doilea copil, fiica Sienna, rezultatul căsătoriei sale cu fundașul NFL, Russell Wilson.

„A fost ceva cu totul special în legătură cu acest album. Fiind mamă a doi copii m-a făcut să mă simt și ma încrezătoare, inspirată, neînfricată”, a răspuns artista când a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.