Christine Centenara, fashion director Vogue Australia şi fashion icon internaţional!

0

Christine Centenara este unul dintre cele mai importante nume din modă la ora actuală. Este fashion director pentru revista Vogue Australia şi deşi este o prezenţă foarte discretă, s-a făcut repede remarcată ca exemplu de stil personal. Dacă nu ai urmărit-o până acum, ti-o prezentăm pe Christine Centenara, un fashion icon cu o carieră impresionantă în lumea modei!

Christine Centenara, fashion director Vogue Australia şi fashion icon internaţional!

Inainte de a se alătura echipei de la Vogue Australia, Christine a lucrat timp de 10 ani pentru un alt nume celebru, Harper’s Bazaar Australia. Experienţa în domeniu a ajutat-o să se remarce rapid în zona de styling, realizând editoriale de modă cu celebrităţi precum Cate Blanchett, Naomi Campbell , Cara Delevingne , Elle Fanning, Gisele, Kim Kardashian, Miranda Kerr.

Simţul estetic al Christinei i-a adus şi colaborări de succes în afara publicaţiei de modă, ea lucrând ca stilist cu branduri renumite: Tiffany & Co., Yeezy, Farfetch, Style.com, L’Oreal sunt doar câteva dintre cele cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Mai mult, zvonurile susţin că ea este responsabilă pentru makeover-ul lui Kim Kardashian, fiind cea care l-a sfătuit de-a lungul timpului pe Kanye West în alegerile vestimentare şi care i-a schimbat total garderoba soţiei sale. Nu ar fi de mirare, ţinând cont de faptul că în prezent Christine se ocupă de linia de damă Yeezy, unde este consultant de modă.

Mai presus însă de colaborările sale, de notorietate, Christine atrage atenţia prin stilul personal, probabil cea mai bună carte de vizită a unui stilist! A atras atenţia în pozele de streetstyle surprinse de fotogragii de la săptămânile modei, puţinele ocazii unde avem ocazia să o vedem.

Repere de stil ale unui fashion icon

Fashion Directorul Vogue Australia impresionează de cele mai multe ori prin simplitate. Ceva din stilul său aduce aminte de

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.