Christian Louboutin va fi premiat de Consiliul Couture al Muzeului de la FIT

0

Christian Louboutin va fi premiat de Consiliul Couture al Muzeului de la FIT, singurul muzeu din New York dedicat exclusiv artei de modă. Evenimentul fastuos va avea loc pe 4 septembrie, iar cunoscutul designer de încălţăminte de lux va primi premiul Couture Council Award for Artistry of Fashion. Ceremonia de decernare a premiilor se va suprapune cu New York Fashion Week.

Christian Louboutin a fost desemnat de către un comitet consultativ, compus din directorul MFIT, Valerie Steele, editorul principal al Harper’s Bazaar, Glenda Bailey, redactorul internațional al companiei Vogue, Hamish Bowles, directorul executiv al Triple Five Group, Ken Downing, senior vicepreședinte al departamentului de modă și prezentare a magazinelor, Linda Fargo. 

Christian Louboutin va fi premiat de Consiliul Couture al Muzeului de la FIT

„În timp ce desenele mele au rădăcini la Paris, mă simt foarte norocos să am acces la o măiestrie mai specializată din lume, care mi-a permis să-mi împing granițele creative și să celebrăm integrarea și împuternicirea de sine prin schimbul cultural”, a declarat Louboutin. 

Designerul are de gând să se extindă. Intenționează să își deschidă primul hotel și restaurant în Alentejo, Portugalia, unde de ani de zile deține o casă de vacanță. Scopul este de a termina proiectul până în vara anului 2020.

Pentru moment, sunt perfect fericit și sunt foarte ocupat’, a mai spus acesta. 

De-a lungul anilor, Louboutin și-a donat pantofii muzeului, unde au fost prezentați în expoziții, iar designerul s-a adresat studenților la FIT, potrivit președintelui școlii Joyce F. Brown. De asemenea, a primit o diplomă de onoare la începutul anului 2014 al FIT.

Christian Louboutin este un designer de încălțăminte care și-a lansat linia de pantofi de lux pentru femei în Franța în 1991. Din 1992, a încorporat în design-urile sale tălpile roșii lăcuite, care au devenit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.